Creare

Site

Echipa noastra ofera servicii de creare site profesional, web design, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu

De ce ai nevoie de un site?

Pentru ca astfel stabilesti o legatura eficienta cu clientii tai prin intermediul tehnologiei! Internetul a schimbat modul în care companiile isi desfasoara activitatea. A deschis drumuri noi pentru intreprinderile mici si mijlocii, crescandu-le gradul de competitivitate. Astazi, cu ajutorul unui website bine realizat, te poti adresa unui public tot mai larg. Prin intermediul site-ului, afacerea ta va fi mult mai accesibila clientilor. Acestia sunt online 24/7 si se asteapta ca tu sa poti interactiona cu ei oricand.

Sediul online al firmei tale

La fel ca si sediul fizic, acesta reflecta statutul, misiunea, valorile si locul ocupat in piata de catre afacerea ta. Prezenta ta online îti va spori credibilitatea. Clientii isi pun intrebari cand nu pot găsi o firma online: “Exista această firma cu adevarat? Pot avea încredere în ea?”. Alege sa te faci cunoscut. Alege sa comunici cu clientii tai prin intermediul celui mai eficient si dinamic sistem de comunicare.

Care sunt avantajele?

Multe companii investesc in brosuri, flyere, pliante si alte materiale promotionale pentru a ajunge la cat mai multi potentiali clienti, neglijand faptul ca cei mai multi clienti vor accesa internetul pentru a afla raspunsuri la cele mai simple intrebări. Ofera cele mai eficiente solutii prin intermediul site-ului tau si ajuta-i in luarea deciziei de cumparare.

Ce oferim

noi?

Calitate exceptionala, preturi bune, suport tehnic impecabil si tot ceea ce ai nevoie pentru a desfasura activitatea online

Stim exact ceea ce facem

Ai alaturi de tine echipa de profesionisti specializati in creare site web, web design, si promovare. Oferim servicii profesionale de calitate premium la preturi adaptate pentru fiecare client si stim ce inseamna sa obtii performanta fiind eficient in costuri.

Proiectele de web design si realizare site web pe care le propunem se bazeaza pe o analiza specializata a obiectivelor site-ului de prezentare de care ai nevoie. O analiza corecta si experienta sutelor de proiecte realizate pana acum ne dau posibilitatea sa-ti garantam realizarea exigentelor tale.

Unii asa-zisi concurenti de-ai nostri, ascund sub tarife mici servicii de calitate foarte slaba si dupa predarea proiectului si incasarea banilor nu-ti mai raspund la telefon. Noi asiguram mentenanta (administrare site) si un parteneriat real deoarece am invatat ca putem sa ne dezvoltam numai daca se dezvolta si clientii nostri alaturi de noi.

Te invitam sa ne cunosti si sa te alaturi clientilor nostri multumiti din intreaga tara, nu ai nimic de pierdut incercand serviciile noastre de creare site web, creare si web design site de prezentare si orice aplicatii online de prezentare si promovare.


© 2015 Toate drepturile rezervate www.ITSign.ro
IT Sign - Realizare de site-uri web, creare magazine online si administrare web